True
Gezondheid.TV - TV kijken via internet, de beste Gezondheid tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

Verslaafd! - Alle afleveringen
Verslaafd!
Verslaafd!: Afl. 4

Jason was verslaafd aan speed. Hij wist af te kicken en woont nu weer bij zijn ouders, die hem regelmatig testen op drugsgebruik. Jason heeft een baan en gaat weer regelmatig met vrienden een biertje drinken.Verslaafd!
Verslaafd!: Afl. 6

De 25-jarige Timo gebruikt al twee jaar lang dagelijks cocaïne. Hij is veel gaan gebruiken na de plotselinge dood van zijn vader. Zijn erfenis heeft hij in no time naar de dealer gebracht. Zijn vrienden en familie kunnen hem niet meer bereiken, dus iedereen hoopt dat een interventie een wake up call zal zijn voor hem.Verslaafd!
Verslaafd!: Afl. 5

De 18-jarige Bas terroriseert het hele gezin. Hij gebruikt speed en wordt daar heel agressief van. Zijn vader, moeder en broers zijn ten einde raad. Interventionist Maarten Dammers zet, samen met Ewout, alles op alles om Bas in behandeling te krijgen.Verslaafd!
Verslaafd!: Afl. 2

Rebecca had grote problemen met alcohol en speed. Ruim een jaar na de interventie bezoeken we haar opnieuw. Ze vertelt over de terugval die ze had, maar ook hoe ze nu weer aan haar herstel werkt.Verslaafd!
Verslaafd!: Afl. 1

We blikken terug op het verhaal van Eusebio. Hij was lange tijd verslaafd aan cocaïne en heroïne. Hoe gaat het anderhalf jaar na de interventie met hem?Verslaafd!
Verslaafd!: Afl. 3

Enrico is verslaafd aan cocaïne en werd door zijn ouders op zijn 20e het huis uitgezet. Op dit moment komt hij iedere week bij zijn ouders eten en doet zijn moeder zijn was. Dit om hem een beetje in de gaten te houden. Maar eigenlijk zijn ze de grip op hem helemaal kwijt en zien ze hem aftakelen.Verslaafd!
Verslaafd!: Afl. 2

Van dit programma is geen informatie beschikbaarVerslaafd!
Verslaafd!: Afl. 1

Van dit programma is geen informatie beschikbaar