True
Gezondheid.TV - TV kijken via internet, de beste Gezondheid tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

Verslaafd! - Alle afleveringen
Verslaafd!
Verslaafd!: Afl. 5

De 56-jarige Nies is moeder van twee kinderen. Sinds haar scheiding twaalf jaar geleden gaat het steeds slechter met haar. Door haar alcoholverslaving isoleert ze zichzelf. Ze zoekt ruzie met haar oude vriendinnen en aan haar dochter vertelt ze uit het leven te willen stappen. De vriendinnen van Nies hebben hulp voor haar gevraagd.Verslaafd!
Verslaafd!: Afl. 6

De 30-jarige Johan is altijd een verlegen en stille jongen geweest. En een zware drinker. Sinds hij op zichzelf is gaan wonen, is zijn drankgebruik echt problematisch geworden. Zijn enige overgebleven vriend Kevin geeft hem niet op en schakelt Ewout Genemans en interventionist en ervaringsdeskundige Maarten Dammers in. En dat lijkt succes te hebben, totdat Johan na twee dagen wegloopt uit de kliniek.Verslaafd!
Verslaafd!: Afl. 5

De 26-jarige Jari wordt geconfronteerd met zijn cokeverslaving. Zijn ouders weten niet meer wat ze met hem aan moeten. Uiteindelijk is het zijn nicht Xanne die de knoop doorhakt en haar neef aanmeldt voor dit programma. Lukt het Ewout Genemans en interventionist Maarten Dammers om hem mee te krijgen naar de verslavingskliniek?Verslaafd!
Verslaafd!: Afl. 4

De aan alcohol verslaafde Sylvia dreigt haar kinderen te verliezen. Een interventie wordt ingezet om de 51-jarige Friezin in de verslavingskliniek te krijgen. Maar ziet Sylvia zelf wel in dat ze verslaafd is? Interventionist en ervaringsdeskundige Maarten Dammers biedt samen met Ewout Genemans hulp.Verslaafd!
Verslaafd!: Afl. 3

De 54-jarige Rotterdammer John is altijd al een stevige drinker geweest. Maar als zijn grote liefde Adele overlijdt aan de gevolgen van leukemie, is het hek van de dam. Zijn kinderen maken zich grote zorgen. Maar als interventionist Maarten Dammers aan de slag gaat met de familie, blijkt dat het gebruik van alcohol en drugs niet alleen een probleem van vader John is.Verslaafd!
Verslaafd!: Afl. 2

Al op jonge leeftijd begint de 25-jarige Davey te experimenteren met drugs, samen met zijn tweelingbroer Marlon. Als zijn broer twee jaar geleden plotseling overlijdt, begint Davey steeds meer te gebruiken. Ewout Genemans en interventionist Maarten Dammers stellen hem voor de keus: laat je je nu opnemen in de verslavingskliniek of kies je voor een leven op straat?Verslaafd!
Verslaafd!: Afl. 1

De 35-jarige Mario is al tien jaar verslaafd aan cocaïne. Hij snuift het niet alleen, maar rookt het inmiddels ook. Zijn familie is tot alles bereid om hem te helpen, maar speelt tegelijkertijd ook een grote rol bij de instandhouding van zijn verslaving. Mario's relatie is inmiddels op de klippen gelopen en ook is zijn huis verkocht. Pakt hij deze laatste kans aan?