True
Gezondheid.TV - TV kijken via internet, de beste Gezondheid tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

Verslaafd! - Alle afleveringen
Verslaafd!
Verslaafd!: Afl. 3

Enrico is verslaafd aan cocaïne en werd door zijn ouders op zijn 20e het huis uitgezet. Op dit moment komt hij iedere week bij zijn ouders eten en doet zijn moeder zijn was. Dit om hem een beetje in de gaten te houden. Maar eigenlijk zijn ze de grip op hem helemaal kwijt en zien ze hem aftakelen.Verslaafd!
Verslaafd!: Afl. 5

De 18-jarige Bas terroriseert het hele gezin. Hij gebruikt speed en wordt daar heel agressief van. Zijn vader, moeder en broers zijn ten einde raad. Interventionist Maarten Dammers zet, samen met Ewout, alles op alles om Bas in behandeling te krijgen.Verslaafd!
Verslaafd!: Afl. 6

De 30-jarige Sam heeft momenteel geen vaste woon- en verblijfplaats. Zijn moeder, Drees, heeft hem jaren geleden het huis uitgezet, omdat hij door zijn speedverslaving onhandelbaar was geworden. In die jaren ontdekte zij dat ook haar jongere dochter, Chris, verslaafd was aan harddrugs. Met haar gaat het nu goed, maar met Sam gaat het bergafwaarts.Verslaafd!
Verslaafd!: Afl. 5

De 56-jarige Nies is moeder van twee kinderen. Sinds haar scheiding twaalf jaar geleden gaat het steeds slechter met haar. Door haar alcoholverslaving isoleert ze zichzelf. Ze zoekt ruzie met haar oude vriendinnen en aan haar dochter vertelt ze uit het leven te willen stappen. De vriendinnen van Nies hebben hulp voor haar gevraagd.Verslaafd!
Verslaafd!: Afl. 4

De Rotterdamse Ray drinkt al ruim tien jaar lang zo'n 30 bier per dag. Hij start om 12 uur 's middags en drinkt door totdat hij eind van de dag letterlijk omvalt. Zijn dochter, Anouchka, luidt nu de noodklok, omdat zij haar vader mist en ziet zij hoe haar moeder gebukt gaat onder zijn verslaving.Verslaafd!
Verslaafd!: Afl. 3

Aly is 53, moeder van twee kinderen en al 35 jaar zwaar verslaafd aan het roken van heroïne en cocaïne. Haar kinderen zijn dus grootgebracht met een verslaafde moeder en de laatste twee jaar woont haar 18-jarige dochter Esmee bij haar om haar te verzorgen. Aly takelt snel af en als er nu niet wordt ingegrepen, vreest iedereen het ergste.Verslaafd!
Verslaafd!: Afl. 2

Andrew is nog maar een half jaar vader van een mooie dochter. Ondanks dit grote geluk lukt het hem niet te stoppen met drinken en cocaïne gebruiken. De gevolgen van zijn verslavingen zijn groot voor het jonge gezin. Als hij onder invloed is, gaat hij namelijk ook gokken waardoor de schulden enorm oplopen. Zijn trouwe broer, Graham, luidt de noodklok.Verslaafd!
Verslaafd!: Afl. 1

De 38-jarige Dennis is al vanaf zijn 16e verslaafd aan cocaïne. Sinds tien jaar deelt hij zijn leven met Ton, maar hij blijft ontkennen dat hij een verslaving heeft. Ton heeft zelfs in het geheim een camera op de WC geïnstalleerd om Dennis op heterdaad te betrappen. Ton kan de leugens niet meer aan en wil dat Dennis nú gaat afkicken. Hopelijk lukt het interventionist Maarten Dammers en Ewout om hem hiervan te overtuigen.