True
Gezondheid.TV - TV kijken via internet, de beste Gezondheid tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

Mijn Huid Ziet Er Niet Uit! - Alle afleveringen
Mijn Huid Ziet Er Niet Uit!
Mijn Huid Ziet Er Niet Uit!: Afl. 6

Dokter Emmilia is geraakt door de heftige huidaandoening van Hennie. Dokter Menno krijgt te maken met een patiënt met prikangst en dokter Göran is ietwat teleurgesteld in de vorm van een lipoom.Mijn Huid Ziet Er Niet Uit!
Mijn Huid Ziet Er Niet Uit!: Afl. 4

Dokter Emmilia is 'in gevecht' met een vetbult op de rug van Gabriël. Dokter Göran snijdt met een speciale operatietechniek de huidkanker weg op het gezicht van Antoinette. Het wordt een grotere operatie dan Antoinette van tevoren vermoedt.Mijn Huid Ziet Er Niet Uit!
Mijn Huid Ziet Er Niet Uit!: Afl. 3

Dokter Menno verlost patiënt Marieke van een gigantische vetbult op haar arm. Dokter Göran behandelt de 5-jarige Lavinia die eindelijk weer zonder extreme jeuk kan slapen. En Dokter Emmilia heeft een flinke kluif aan de ontstekingen op de buik van Berry.Mijn Huid Ziet Er Niet Uit!
Mijn Huid Ziet Er Niet Uit!: Afl. 2

Dokter Menno heeft vervelend nieuws voor patiënten Fabiën en Maurice. Ze zijn allebei besmet met de schurftmijt en die gaat niet vanzelf weg. Dokter Göran helpt 27-jarige Patricia die lijdt aan extreme overbeharing. En dokter Emmilia is in haar element als ze grote wratten mag wegsnijden.Mijn Huid Ziet Er Niet Uit!
Mijn Huid Ziet Er Niet Uit!: Afl. 1

Rainier heeft al ruim 30 jaar een enorm grote bult op zijn hoofd. Dokter Göran vertelt hem dat er wat aan gedaan kan worden en dat komt voor Rainier als een grote verrassing. Dokter Emmilia treft een patiënt met een wel heel hoge pijngrens.