True
Gezondheid.TV - TV kijken via internet, de beste Gezondheid tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS (NL) - Alle afleveringen
Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS (NL)
Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS (NL): Wat vonden ze van elkaars leven?

Voormalig topmodel Mariana Verkerk ruilt haar New Yorkse appartement in voor de Amsterdamse woonboot van Hanny Veerkamp. Terwijl er in New York hard gewerkt wordt door Mariana's man en zoon, gaat het er bij de familie Veerkamp in Amsterdam juist erg rustig aan toe. Als Hanny Veerkamp wordt losgelaten in New York, voelt ze zich al snel verloren, terwijl Mariana Verkerk zich verveelt en alles probeert om Ton Veerkamp eindelijk eens van de bank af te krijgen.Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS (NL)
Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS (NL): Arie Ribbens proeft urine van eigen hond!

Schrijfster Heleen van Royen en haar vriend Bart Meeldijk, drummer van de band Rigby, leiden een heerlijk luxe leven in Portugal. Zanger Arie Ribbens wordt door zijn vrouw Cea 24 uur per dag in de watten gelegd. Aan Heleen de schone taak om dat van Cea over te nemen. Het liefst moet het huis schoon zijn vóórdat hij 's ochtends opstaat, want hij mag er geen last van hebben. Hoe lang houdt Heleen het uit in die onderdanige rol? Cea Ribbens wordt door Bart daarentegen volledig in de watten gelegd.Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS (NL)
Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS (NL): De regels van Claudia en Ryanne

Cosmetisch arts Robert Schoemacher krijgt een zeer bijzondere tijdelijke vrouw: Ryanne van der Dorst, beter bekend als rockchick Elle Bandita. Ryannes partner, Christina Curry, krijgt Roberts vrouw Claudia over de vloer. De verschillen kunnen bijna niet groter zijn. De familie Schoemacher woont namelijk in een kast van een huis en Christina en Ryanne in een piepklein appartement. Ook verschilt de levensstijl van Christina en Ryanne compleet met die van de Schoemachers.Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS (NL)
Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS (NL): Afl. 6

De vrouw van volkszanger Dries Roelvink ruilt met schrijfster Mylène de la Haye. De goedlachse zanger blijkt er behoorlijk wat aparte 'gebruiksaanwijzingen' op na te houden, ontdekt Mylène al gauw. Zo doet hij niets in het huishouden, ontvangt hij nooit bezoek en mag zijn koffie nooit in een bruine kop. Ondertussen vertrekt Honoria Roelvink naar de Friese boerderij van Fedde, de partner van Mylène. Dat is even iets anders dan het Amsterdamse stadsleven dat Honoria is gewend!Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS (NL)
Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS (NL): Afl. 5

In deze aflevering: Marisa en Gaston Starreveld versus Nelli Cooman en Ronald Rosier.Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS (NL)
Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS (NL): Afl. 4

De vrouw van volkszanger Mick Harren, Pascale Harren, ruilt met 'Echt Gooisch Meisje' Pauline Wingelaar. Mick en Pascale wonen met hun drie kinderen in een rijtjeshuis in Purmerend, waar het altijd een zoete inval is. Pascale is op haar beurt voor enkele dagen de vrouw van makelaar Harmen Bisschop van Tuinen, de vriend van Pauline. Ze komt in het chique Naarden-Vesting terecht. Kan Pascale Pauline goed vervangen? Ze weet immers bijzonder weinig van etiquette en Harmen moet uitleggen welke kaasjes ze moet halen voor de kaasfondue. Hoe vergaat het Pauline in het volkse Purmerend, waar ze een gezin én hondje Ivy moet verzorgen?Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS (NL)
Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS (NL): Afl. 3

De vrouw van tattookoning Henk Schiffmacher, Louise, ruilt een week van huis en partner met het voormalige model Rosalie van Breemen. Louise wordt gek van eenzaamheid, omdat de inmiddels ex-man van Rosalie alleen maar op reis is. En Rosalie houdt het slechts een paar dagen vol met de, in haar ogen, onbehoorlijke Henk Schiffmacher en verlaat het huis.Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS (NL)
Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS (NL): Afl. 2

Kim Kötter en Jaap Reesema versus Willibrord en Gesina Frequin.Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS (NL)
Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS (NL): Afl. 3

De vrouw van tattookoning Henk Schiffmacher, Louise, ruilt een week van huis en partner met het voormalige model Rosalie van Breemen. Louise wordt gek van eenzaamheid, omdat de inmiddels ex-man van Rosalie alleen maar op reis is. En Rosalie houdt het slechts een paar dagen vol met de, in haar ogen, onbehoorlijke Henk Schiffmacher en verlaat het huis.