True
Gezondheid.TV - TV kijken via internet, de beste Gezondheid tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

Is Er Een Dokter In De Zaal? - Alle afleveringen
Is Er Een Dokter In De Zaal?
Is Er Een Dokter In De Zaal?: Afl. 6

Philippe Geubels gaat met Rayen Panday, Eddy Zoey, Anna Gimbrère en Jörgen Raymann in verschillende rondes op zoek naar antwoorden op de meest diverse gezondheidsvragen.Is Er Een Dokter In De Zaal?
Is Er Een Dokter In De Zaal?: Sterk is Philippe niet, maar wat is hij dan wel?

Philippe Geubels gaat met Erik van Looy, Soe Nsuki, Roué Verveer en Kees van Amstel in verschillende rondes op zoek naar antwoorden op de meest diverse gezondheidsvragen.Is Er Een Dokter In De Zaal?
Is Er Een Dokter In De Zaal?: Nance denkt aan iemand bij het woord 'vaseline'

Philippe Geubels gaat met Alex Ploeg, Nance Coolen, Nabil Aoulad Ayad en Fred van Leer in verschillende rondes op zoek naar antwoorden op de meest diverse gezondheidsvragen.Is Er Een Dokter In De Zaal?
Is Er Een Dokter In De Zaal?: Philippe probeert jongeren van hun telefoon te krijgen

Philippe Geubels gaat met Jörgen Raymann, Daan Boom, René Froger en Rayen Panday in verschillende rondes op zoek naar antwoorden op de meest diverse gezondheidsvragen.Is Er Een Dokter In De Zaal?
Is Er Een Dokter In De Zaal?: Gaat deze stelling over Fred?!

Philippe Geubels gaat met Fred van Leer, Jessie Jazz Vuijk, Eddy Zoëy, Alex Ploeg in verschillende rondes op zoek naar antwoorden op de meest diverse gezondheidsvragen.Is Er Een Dokter In De Zaal?
Is Er Een Dokter In De Zaal?: Afl. 1

Philippe Geubels gaat met Erik van Looy, Nynke de Jong, Rick Brandsteder en Roué Verveer in verschillende rondes op zoek naar antwoorden op de meest diverse gezondheidsvragen.