True
Gezondheid.TV - TV kijken via internet, de beste Gezondheid tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

18-01-2024
2Doc
2Doc: Afl. 2

Hoe vertel je je familiegeschiedenis aan de generatie na jou? De Joodse filmmaker Hans Fels tekent belangrijke gebeurtenissen uit zijn leven op een groot vel papier en bespreekt die samen met zijn jongste dochter, de dan 10-jarige Zara.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Rob Kamphues, Rosita Steenbeek en Donatello Piras over de film Ferrari. * Maarten van Ooijen wil de leefstijl van miljoenen Nederlanders veranderen. * Peter Boelhouwer en Ellen Mouthaan over de hoge huurprijzen. * De Bankzitters is een van de populairste groepen van Nederland.



Toto KNVB Beker
Toto KNVB Beker: Samenvatting Vitesse - AFC

20m ago - Samenvatting van de TOTO KNVB Bekerduel Vitesse - AFC gespeeld op donderdag 18 januari.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 4 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 18 januari, 21:37 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Grensoverschrijdend gedrag binnen de muziekindustrie. Seksueel overschrijdend gedrag in de muziekindustrie komt regelmatig voor. Een jaar geleden werd daarom Taskforce GO! gelanceerd. We spreken twee muziekprofessionals die regelmatig te maken hebben met grensoverschrijdend gedrag. Te gast is Annabel Heijen, voorzitter van Taskforce GO!. * Toekomstvisie van de SER voor 2040. Arjan Noorlander heeft het laatste nieuws. Te gast is Kim Putters, voorzitter van de SER.* Openbaar aanklager in Ecuador vermoord. Cesar Suarez die de aanval op een tv-studio onderzocht, is doodgeschoten.



Factcheckers
Factcheckers: Afl. 2

Plassen in het zwembad is gevaarlijk. Blauw licht op je telefoon verstoort je slaap. Sporten in de stad is ongezond. Marijn Frank, Joep van Deudekom en Tim Senders onderzoeken of het waar is wat we denken te weten. Met een knipoog naar de hedendaagse 'doe je eigen onderzoek'-internetcultuur verzinnen ze hun eigen experimenten, waar ze ook nog eens zelf onderdeel van zijn.



Focus
Focus: Kleding, kleding en nog eens kleding. We houden ervan. Hoe komt het dat we zoveel kleding heb

Kleding, kleding en nog eens kleding. We houden ervan. Petra Grijzen duikt in de wereld van Fast Fashion. Hoe komt het dat we zoveel kleding hebben en willen? Welke gevolgen heeft dat? Roberto Luis Martins, conservator bij het Amsterdam Museum, beheert een collectie kleding uit de 17e, 18e en 19e eeuw. Wat blijkt? De industriële revolutie heeft de productieschaal en -snelheid enorm opgevoerd, maar allemaal ten koste van de kwaliteit. Midden in de winkelstraat, in het hol van de leeuw, vertelt gedragswetenschapper Reint Jan Renes over wat de winkelstraat doet met de hersenen van de consument. Maar er is ook steeds meer duurzame textiel.





Mr. Frank Visser doet Uitspraak
Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

Het woongenot van Ricardo en Corinda wordt zwaar verstoord door het constante geblaf uit de tuin van hun achterburen en daar wordt het stel hondsmoe van. De achterburen in kwestie, Jan en Sandra, zeggen dat hun trouwe viervoeters onwijs braaf zijn en helemaal niet uit zichzelf blaffen. Sterker nog, het zijn de buren die de gebeten hond zijn met hun geschreeuw. Hoogste tijd dat Mr. Visser en Viktor afreizen naar Wolvega om een einde te maken aan dit geblaf.



Pointer
Pointer: Afl. 2

Waar moeten mensen die 24 uur per dag van een ander afhankelijk zijn naartoe? In grote zorginstellingen is beperkt plek en het aantal mensen dat in die instellingen werkt, loopt ook al jaren terug. De aandacht, regelmaat en structuur van thuis kunnen in zo'n instelling dus niet worden gegarandeerd. Gezinnen staan voor een dilemma: thuishouden, ook als dat eigenlijk niet meer gaat, of toch het heft in eigen hand nemen? Overal in Nederland bundelen ouders de krachten in kleinschalige wooninitiatieven, die zorg en onderdak combineren. Hoe haalbaar en betaalbaar is dit soort alternatieven? Aan welke knoppen kan er worden gedraaid en door wie?



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 14

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 13

Interieurspecialist Theo-Bert Pot gaat in Utrecht aan de slag met de woonkamer van Noor en haar dochter Sara. De ruimte leent zich uitstekend voor gezellige en kleurrijke hoekjes, maar daar is Noor nog niet aan toegekomen. * Chef-kok Leon laat zich inspireren door het winterse Zwitserland. Hij maakt zijn klassieke Simmenthaler racletteburger, met rösti en kruidenmayonaise. * Het oostelijke havengebied van Amsterdam ziet er op het eerste oog versteend uit, maar als je goed kijkt is er een prachtige verticale tuin te vinden. Claud Biemans bestudeert al dertig jaar de muurplantjes en vindt ze prachtig.



Meer dan verwacht
Meer dan verwacht: Afl. 4

Tatiana bereidt de tuin voor op de zomer, zodat zij en haar meiden volop kunnen genieten. Met drie rondkruipende meiden is dat een hele uitdaging. Carlo gaat weer naar kantoor, waardoor Fahishta alleen is met de drieling. De zorg voor de kinderen vraagt veel energie. Om toch een beetje te genieten gaat het stel voor het eerst uit eten, met de drieling. Mieke wordt verrast met een babyshower, maar haar dag eindigt in het ziekenhuis vanwege zwangerschapscomplicaties. Nog een paar weken en dan geven Kevin en Nicole elkaar het jawoord. Nicole stapt met haar moeder en de drieling op de tram naar Amsterdam om nog eenmaal de trouwjurk te passen.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Hartsvriendinnen Martine en Esther hebben hoge verwachtingen. Maar om dat te laten gebeuren moeten ze wel afscheid van elkaar nemen en elk een appartment in.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 18

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Janouk duikt in de spannende wereld van de spionage.

Al zolang er mensen zijn, willen ze alles van elkaar weten. En dat gaat soms op een stiekeme manier. Janouk duikt in de spannende wereld van de spionage. Wat is spionage en waarom wordt het gebruikt? Janouk ontdekt dat de gewoonste dingen, een doodgewone balpen, een stopcontact of een knoop, kunnen worden gebruikt om te spioneren. De Ober bespioneert schaamteloos zijn gasten.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

In Vrouwen in Verzet wordt het verhaal van de Haarlemse Freddie Oversteegen verteld. In Roeg! bezoeken we de Hondsrug, met onder meer de grootste zwerfsteen en het mooiste uitzicht.



De Faker
De Faker: Afl. 9

De familie Vergeer ontvangt Anne Appelo in Gouda. Lukt het Anne om een punt binnen te halen?



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 15

Bruggen van Zwijndrecht en van de veerpont van Texel zijn zwak, waarom wordt hier niets aan gedaan? * De situatie in Iran uitgelegd * 1 op de 10 rekent weleens iets niet af bij zelfscankassa * Hoe kijken gemeenten naar de hoogstwaarschijnlijk aangenomen spreidingswet?



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 13

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Er zijn nog veel raadsels rond de twee hoogbejaarde mensen die dood in Nijmegen zijn gevonden. De politie is nog steeds bezig met onderzoek. En het laatste nieuws over de moeizaam verlopende formatie.



Brugklas
Brugklas: Meike wordt gekoppeld aan Yara, een meisje dat wegens psychische problemen lang niet naar

Meike wordt gekoppeld aan Yara, een meisje dat wegens psychische problemen lang niet naar school is geweest.



Kwebbelkop
Kwebbelkop: Minecraft NOOB vs. PRO: Security Bunker BUILD CHALLENGE!

Thanks for watching my video! I love playing GTA 5 and many more games! Check out my friends: Caylus: Klik hier Crane: Klik hier Klik hier Klik hier forget to subscribe for more amazing Kwebbelkop content!



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Live magazine met een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainme

John de Bever, Willeke Alberti en Kees Stevens brengen opnieuw het nummer Reisje langs de Rijn uit ter ere van het 75-jarig jubileum van Vereniging De Zonnebloem. We hebben de primeur van de videoclip. * Teun de Nooijer en zijn dochter Lilli doen mee aan het programma Born Winners, waarin zes topsporters met hun sportieve kind de strijd met elkaar aangaan. * Kees Boonman bespreekt de documentaire over Caroline van der Plas, waarin journalist Jaïr Ferwerda de BoerBurgerBeweging-lijsttrekker een halfjaar heeft gevolgd. * Laurien Onderwater presenteert de resultaten van het onderzoek naar intimidatie en bedreiging van Nederlandse wetenschappers.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 11

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



BarnKidz
BarnKidz: Wanneer Bonenstaak liegt om onder haar huisarrest uit te komen, moeten haar vrienden voor

Wanneer Bonenstaak liegt om onder haar huisarrest uit te komen, moeten haar vrienden voor háár liegen en raakt iedereen verstrikt in een web van leugens.



Kwebbelkop
Kwebbelkop: Just imagine #short #shorts

Thanks for watching my video! I love playing GTA 5 and many more games! Check out my friends: Caylus: Klik hier Crane: Klik hier Klik hier Klik hier forget to subscribe for more amazing Kwebbelkop content!





MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 9

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn demissionair staatssecretaris Koninkrijksrelaties en Digitalisering Alexandra van Huffelen, journalist EW Magazine Geerten Waling en econoom Rabobank Nic Vrieselaar. Met hen hebben we het over de overheidsvisie op AI, over de nieuwe documentaire over Caroline van der Plas, over verhuurders die massaal hun huis te koop zetten en dure huurwoningen.





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 133

Postbode Bert glijdt bij het bezorgen van de post telkens uit. Heeft Fenna daar een oplossing voor? In de zeppelin wordt er uit een blok ijs een beeld gehouwen, er wordt een sneeuwpop-traktatie bereid en Angel laat zien hoe ze schaatst tijdens wedstrijden. Buurvrouw Noël wil op curling. Samen met Fenna oefent ze alvast met een fluitketel.



Op de planken
Op de planken: Afl. 12

De Amsterdamse band KOFFIE, ontstaan uit een gedeelde liefde voor de opzwepende ritmes van de koning van de afrobeat: Fela Kuti. Maar ook muziek van Red Hot Chili Peppers lag regelmatig op de draaitafel.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 17

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 13

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Toto KNVB Beker
Toto KNVB Beker: Samenvatting PSV - FC Twente

28m ago - Samenvatting van de TOTO KNVB Bekerduel PSV - FC Twente gespeeld op woensdag 17 januari.