True
Gezondheid.TV - TV kijken via internet, de beste Gezondheid tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

Valerio4Ever - Alle afleveringen
Valerio4Ever
Valerio4Ever

Valerio bekijkt hoeveel je moet bewegen om zo oud mogelijk te worden. Want, is zitten echt het nieuwe roken? Hij loopt de 200 meter sprint tegen de 72-jarige Jelle en praat met astronaut André Kuipers over hoe het is om je spieren te verliezen.



Valerio4Ever
Valerio4Ever

Hoe blijven je hersenen tot op hoge leeftijd fit? In hoeverre heeft het bespelen van een instrument invloed op de conditie van je hersenen? Hoe presteren je hersenen als je met 250 kilometer per uur over een circuit scheurt? En kunnen we ons brein uploaden naar een computer? Valerio zoekt het uit.



Valerio4Ever
Valerio4Ever

In Zeeland leven de meeste 100-jarigen, maar hoe kom dat? Zit oud worden in onze genen? Valerio onderzoekt dit mysterie. Ook gaat hij op zoek naar de verschillende doodsoorzaken in Nederland en laat hij zich verleiden tot een knuffelsessie tegen eenzaamheid.



Valerio4Ever
Valerio4Ever

Vijftig procent van de Nederlanders slikt vitaminepillen, maar is dat wel gezond? Valerio onderzoekt wat -en vooral hoeveel- je moet eten om zo lang mogelijk te leven. Plus: kun je overleven op poedermaaltijden?