True
Gezondheid.TV - TV kijken via internet, de beste Gezondheid tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

06-04-2023
Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Een oproep om automobilisten die rode kruizen negeren veel harder aan te pakken: zondag kon daardoor een traumaheli niet landen bij een ernstig ongeluk. En veel reacties op de aansteker op het hoofd van Davy Klaassen bij de halve finale tussen Feyenoord en Ajax.





Lingo
Lingo

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



HLF8
HLF8

Edwin Evers praat met onze koning en daar gaan wij het dan weer over hebben. We blikken uitgebreid terug op de dramatische avond in De Kuip gisteren. Moeten we per direct publiek verbieden bij De Klassieker? En het is Witte Donderdag dus tijd voor tv-spektakel The Passion. Tina Nijkamp komt voorbeschouwen.



50/50
50/50

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Laura en Duco hebben zoveel ervaring dat ze zijn gestopt met tellen. Worden zij elkaars laatste nummertje op de teller? Bij de buren haalt Madelief haar date Maurice meteen door de wasstraat. Maurice staat daar zeker voor open, maar zijn manier om Madelief beter te leren kennen wordt niet heel erg gewaardeerd.